Meccanotecnica Umbra SpA acquires Fugesco Inc
20.12.2018

Meccanotecnica Umbra SpA acquires Fugesco Inc
20.12.2018

Meccanotecnica Umbra SpA Fugesco Inc.’yi satın alıyor

12 Aralık 2018'de, İtalya’nın Campello sul Clitunno şehrinde bulunan Meccanotecnica Umbra S.p.A, Kanada, Quebec, Pointe-Claire'de yerleşik bir şirket olan Fugesco Inc.'i satın almıştır.

İşletmenin yeri ve faaliyetleri aynı kalacak ve Fugesco adı altında faaliyet göstermeye devam edecektir.

Bu satın alım, Meccanotecnica Umbra S.p.A.’nın bilgi birikimini ve uygulama tabanını yeni bir endüstri segmentine genişletmesine izin vermektedir.

Fugesco Inc., yirmi yılı aşkın süredir hidrogüç endüstrisine ve yerel belediyelere, 4 metreye kadar çapa sahip benzersiz ve eksiksiz mekanik salmastralarla hizmet vermektedir. Tüm ürünler uzmanlar tarafından incelenir, tasarlanır ve üretilir. Dayanımları, müşterinin ihtiyaçlarına ve çalışma koşullarına özel olarak uyarlanmış ürünler üretebilme özelliğine dayanır.

Meccanotecnica Umbra S.p.A., otomotiv, endüstri ve ev aletleri de dahil olmak üzere birçok pazara hizmet veren mekanik yüzey salmastralarının tasarımı ve üretiminde uzmanlaşmış uluslararası bir şirkettir. Küresel çapta faaliyet göstermekte olup İtalya, Almanya, İsveç, ABD, Brezilya, Çin, Hindistan ve şimdi Kanada'da tesisleri bulunmaktadır.

Yeni Kanada Ekibini Meccanotecnica Umbra grubunda ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Çok çeşitli uygulamalar için özel tasarım ve markalı mekanik salmastralarda ortak bir vizyon paylaşıyoruz. Fugesco Inc.’nin Başkanı ve Meccanotecnica Umbra S.p.A.’nın Endüstriyel Bölüm Müdürü Paolo Zenone “OEM ortaklarımıza, ürün tasarımlarını yenileştirmelerine ve farkılaştırmalarına ve mekanik salmastralarda kârlı bir gelir akışı geliştirmelerine yardımcı olacak güçlü bir değer teklifi sunarak işimizi birlikte büyütmeyi dört gözle bekliyoruz” diyor.

A cosa sei intereİlgilendiğiniz konu?
Bir mesaj yaz*

TECH / SOLUTIONS / RESEARCH. STAY INFORMED.

Kayıt ol

© 2024 - Meccanotecnica Umbra S.p.A.

Developed by NUR Digital Marketing